Spenóttal töltött canelloni tejszínes mártásban

25-30 perc 4

Elkészítés

  1. A feldarabolt spenótot egy kis olívaolajon fonnyasszunk meg, majd sóval, borssal, fokhagymával, szerecsendióval és petrezselyemmel ízlés szerint ízesítsük.
  2. Öntsük fel 1 dl  Meggle főzőtejszínnel és forraljuk össze.
  3. Egy kis zsiradékon pirítsuk meg a lisztet és apránként öntsük fel a felmelegített Meggle főzőkrémmel és már kész is a tejszínes mártás.
  4. A canelloni tésztát töltsük meg a tejszínes spenótos krémmel, majd egy kivajazott jénai tálba helyezzük a tésztát. Az egészet öntsük le a tejszínes mártással, úgy hogy ellepje a tésztát.
  5. Reszeljünk rá mozzarella sajtot és tegyük a 180 fokra előmelegített sütőbe 25 percre.