Húsvéti piskótatekercs

60 perc 4

ELKÉSZÍTÉS

  1. A tojások sárgáját a cukor felével és az olvasztott vajjal habosra keverjük, majd hozzászitáljuk a lisztet és a kakaót.
  2. A tojások fehérjét a cukor másik felével kemény habbá verjük, és óvatosan beleforgatjuk a lisztes keverékbe.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben, 180 fokra előmelegített sütőben megsütjük a piskótát, és egy konyharuhára borítva feltekerjük és így hagyjuk kihűlni.
  4. A kihűlt piskótát hajtsuk ki, és egy kevés cseresznyelével locsoljuk meg, majd kenjük meg a kemény habbá vert Cukrászhabbal. Pár szem, alaposan lecsöpögtett cseresznyével szórjuk meg a habot és tekerjük fel a piskótát.
  5. A tekercs tetejét olvasztott fehércsokoládéval, reszelt tejcsokoládéval és tojáscukorkákkal díszítjük.

Hozzávalók: