Epres-túrós pohárkrém desszert

35 perc 4

ELKÉSZÍTÉS

  1. A Meggle Cukrászhabot verjük kemény habbá, keverjük hozzá az áttört Meggle light túrót, a vaníliás cukrot és a porcukrot. Dolgozzuk őket szép sima állagúra.
  2. A Meggle laktózmentestejet langyosítsuk meg, ebbe fogjuk a piskótákat beáztatni.
  3. Ha már minden elemét elkészítettük a desszertnek, nem maradt hátra más, mint hogy összeállítsuk pohárkrémet.
  4. Válasszunk egy szép poharat, amelynek aljára helyezzük el a feldarabolt epret, kanalazzunk rá egy keveset a túrós krémből, majd a tejbe áztatott piskótát helyezzünk a tetejére. Ezt addig ismételjük, amíg a poharat meg nem töltöttük.
  5. A tetejét díszítsük eper darabokkal. Az elkészült desszerteket pihentessük pár órán át a hűtőben.