Eperkrémes kakaós torta

60 perc 8

Elkészítés

  1. Készítsük el a 3 csokoládés piskótalapot, ha több tortaformánk van, akkor egyszerre is kikeverhetjük a hozzávalókat, ha nincs, akkor külön-külön keverjük ki őket. 
  2. A tojások sárgáját keverjük habosra a cukorral, adjuk hozzá és csomómentesen keverjük el benne a kakaóport és a sütőporos lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval verjük habbá, majd óvatosan forgassuk bele a lisztes masszába. Sütőpapírral bélelt tortaformákban süsük meg őket.
  3. A krémhez az epret a porcukorral és a mascarponeval összeturmixoljuk, majd beleforgatjuk a habbá vert Cukrászhabot.
  4. Állítsuk össze a tortánkat és pihentessük néhány órát a hűtőszekrényben, mielőtt feldíszítenénk. 

Hozzávalók: