Adatvédelmi politika

  1.  A sutehezfozeshez.hu tulajdonosa, szolgáltatója a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1155 Budapest, Tóth István u. 136. cégjegyzékszám: 01-09-464-190) és az üzemeltető Megoldás Most! Marketingkommunikációs Kft. . (székhely: 1118 Budapest, Otthon utca 23/a, cégjegyzékszám: 01-09-962645) tiszteletben tartja a felhasználók személyhez fűződő jogait és biztosítja a felhasználók magánszférájának védelmét.

     
  2.  A regisztrációval a felhasználó automatikusan és egyidejűleg önkéntesen, félreérthetetlenül és határozottan, az adatkezelésről való megfelelő tájékoztatás birtokában egyértelműen és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az esetlegesen megadott személyes adatait (ideértve különösen: felhasználóinév, név, e-mail cím.) (a továbbiakban: ”Személyes Adatok”) a Meggle Hungary Kft., mint adatkezelő és a Társügynökség, mint adatfeldolgozó, a mindenkor hatályos jogszabályok, így különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: „Adatvédelmi Törvény”) rendelkezései szerint kezelje. Az adatkezelésre jogosult személy a Meggle Hungary Kft. A Személyes Adatokat a fenti feladatok megvalósításában közreműködő személyek és a vonatkozó technikai és személyzeti feladatokat végző személyek ismerhetik meg. A Meggle Hungary Kft. a Személyes Adatokat a megbízottjainak (pl. szállítók, pénzügyi szolgáltatók, IT szolgáltatók), valamint az illetékes hatóságoknak kiadhatja, amennyiben jogszabály azt előírja, a jogszabályban foglaltak teljes körű betartásával.

    A Személyes Adatok kezelésére kizárólag Magyarország területén kerülhet sor.

    Személyes adatok alatt értjük azon adatokat, melyek alapján a felhasználókat azonosítani tudjuk. A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat (pl. lakcím, telefonszám) kizárólag a felhasználó előzetes, önkéntes, kifejezett hozzájárulása alapján kezelünk, amely hozzájárulás megfelelő tájékoztatáson alapul, és amellyel a jogosult félreérthetetlen és konkrét beleegyezését adja a rá vonatkozó személyes adatok kezeléséhez.

     
  3.  A suteshezfozeshez.hu csak olyan személyes adatokat rögzít, melyeket a felhasználó önkéntesen ad meg a regisztrációkor. Személyes adatait kizárólag a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos célokra használjuk fel, továbbá csak olyan személyes adatokat kezelünk, amelyek a szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlenek, a szolgáltatás nyújtásával kapcsolatos cél elérésére alkalmasak és azokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeljük. A suteshezfozeshez.hu az adatkezelés során biztosítja az adatok pontosságát, teljességét és naprakészségét, valamint azt, hogy a felhasználókat csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani, az adataik törlését bármikor kezdeményezhessék.  Az elektronikus formátumban rögzített Személyes Adatokról biztonsági mentési eljárás részeként másolat készülhet, és ha a másolat nem semmisíthető meg, vagy nem szolgáltatható vissza, a Meggle Hungary Kft. vállalja, hogy a másolatokhoz nem fér hozzá és nem használja fel azt követően, hogy az adatkezelés megszűnik. Az a falhasználó, aki nem kívánja, hogy Személyes Adatait a fenti célok bármelyikére felhasználják, kezeljék, illetve továbbítsák, az adatbázisból való törlését írásban a Megoldás Most! Marketingkommunikációs Kft. 1118 Budapest, Otthon utca 23/A. alatti címre küldött levélben, a borítékon a ”Adatbázis törlés” címszó feltüntetésével, vagy a most@mostmarketing.hu e-mail címen kérheti. A Feliratkozó kérheti a Személyes Adatok helyesbítését is. A Szervező továbbá bármikor lehetőséget biztosít a Feliratkozónak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, és kérheti azok helyesbítését írásban a Megoldás Most! Marketingkommunikációs Kft. 1118 Budapest, Otthon utca 23/A. alatti címre küldött levélben, a borítékon a ”Adatbázis módosítás” címszó feltüntetésével vagy a most@mostmarketing.hu e-mail címen teheti meg. Az Adatvédelmi Törvény 21. §-ban meghatározott esetekben továbbá a Feliratkozó tiltakozhat Személyes Adatának kezelése ellen. Abban a nem várt esetben, ha a Személyes Adatokkal kapcsolatos jogokat megsértik, a Játékos a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.; telefon: +36-1+391-1400; telefax: +36-1-391-1410; e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy bírósághoz fordulhat. Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket az Adatvédelmi Törvény 13-17. és 30. alfejezetei tartalmazzák. Az Adatvédelmi Törvény értelmében azt, hogy az adatkezelés a jogszabályban foglaltaknak megfelel, a Szervező köteles bizonyítani. Amennyiben a Feliratkozó az Adatvédelmi Törvény szerint kéri személyes adatainak törlését, a Szervező számára a személyes adatok a továbbiakban nem állnak rendelkezésre, így nem lesz módja a továbbiakban bizonyítani az adatkezelés jogszerűségét. Erre tekintettel a személyes adatok törlésére vonatkozó kéréssel a Feliratkozó visszavonhatatlanul és feltétel nélkül azt is kijelenti, hogy a személyes adataival összefüggő adatkezeléssel és adatfeldolgozással kapcsolatosan nincsenek követelései.

     
  4. A suteshezfozeshez.hu gondoskodik az adatok biztonságáról, továbbá megteszi azokat a technikai és szervezési intézkedéseket és kialakítja azokat az eljárási szabályokat, amelyek az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, valamint az egyéb adat- és titokvédelmi szabályok érvényre juttatásához szükségesek. Az adatokat megfelelő intézkedésekkel védjük a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés és sérülés, továbbá az alkalmazott technika megváltozásából fakadó hozzáférhetetlenné válás ellen. 

     
  5. Szervereink egyes esetekben automatikusan regisztrálják felhasználók, ill. az oldalon böngésző látogatók IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Megfelelő technikai megoldásokkal biztosítjuk, hogy a nyilvántartásunkban tárolt adatok a látogatók, felhasználók által megadott egyéb adatokkal közvetlenül semmilyen formában ne legyenek összekapcsolhatók és a látogatókhoz, felhasználókhoz rendelhetők.

     
  6. Egyes szolgáltatásaink egyedi azonosítót, úgynevezett cookie-t helyeznek el felhasználóink számítógépén. A cookie-k kizárólag a felhasználók azonosításának megkönnyítését szolgálják, más célra nem vesszük őket igénybe. A cookie-fogadás látogatói, felhasználói tiltása szolgáltatásaink igénybevételének nem akadálya. Kivételt képez ez alól, ha a Szolgáltató előzetesen tájékoztatja a látogatót, felhasználót ennek ellenkezőjéről. 

     
  7. A szolgáltatásaink részét képező nyilvános kommunikációs csatornákat minden felhasználónk saját felelősségére veszi igénybe. A különböző hozzászólások szerzői joga az adott felhasználót illeti, ugyanakkor a Szolgáltatónak joga van azokból korlátozás nélkül idézni, illetve azokat sokszorosítani. A hozzászólások harmadik fél által csak személyes használatra nyomtathatók, tölthetőek le, illetve terjeszthetők, és kizárólag a Szolgáltató írásbeli hozzájárulásával lehet őket felhasználni. Felhívjuk a látogatók és felhasználók figyelmét, hogy a nyilvános kommunikációs csatornákon megjelenő hozzászólásokra, a nyilvános közlésekre érvényes különböző jogszabályok az irányadóak (2010. évi CLXXXV. törvény, 1978. évi IV. törvény). A kommunikációs szolgáltatásokat igénybe vevő felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatokat a legnagyobb körültekintéssel, szigorúan bizalmasan kezeljük, azokhoz illetéktelenek nem férhetnek hozzá, azokat – a törvényben előírt kivételektől eltekintve – harmadik fél részére nem adjuk át. A fórum szolgáltatásában tilos az olyan tevékenység, amelyért pénzt, vagy más ellenszolgáltatást kérnek illetve fogadnak el, vagy amellyel bármilyen a Szolgáltatóval üzleti vagy partnerkapcsolatban nem álló szolgáltató termékét, vagy szolgáltatását népszerűsítenek, ajánlanak, vagy azokra utalnak.

     
  8. Az adatbázis kezelése, az informatikai fejlesztés céljából a Szolgáltató szerződéses partnere, a Megoldás Most! Marketingkommunikációs Kft. részére átadásra kerülnek a felhasználók adatai – felhasználóinév, név, e-mail cím –, melynek átadásához a felhasználó jelen szabályzat előzetesen, kifejezetten és önkéntesen hozzájárul. Az adatkezelés során a Szolgáltató biztosítja az adatok pontosságát, teljességét és naprakészségét, valamint azt, hogy a felhasználót csak az adatkezelés céljához szükséges ideig lehessen azonosítani. Szolgáltató kijelenti, hogy amennyiben az adatkezelő – jelen pontban rögzített – személyében változás történik, úgy haladéktalanul tájékoztatja a felhasználót.
     

Kelt: Budapest, 2017. március 24.